Servicii

Web design
Tipurile de web pe care le oferim sunt din urmatoarea arie: creatie si implementare website, web design, prezentari multimedia, bannere web si alte solutii, legate fie de web design, fie de implementare si proiectate dupa caracteristicile brandului.

Identitate vizuala
Pentru ca afacerea ta sa castige notorietate pe piata si un avantaj in fata competitorilor, ai nevoie de indrumare profesionala si de explicatii; un brand veritabil nu trebuie sa fie introdus pe piata, in fata publicului, fara o sigla care vorbeste de la sine despre produs si fara un slogan sonor, memorabil.

In plus fata de aceste procese, este creat si un manual de identitate in care vor fi incluse toate detaliile legate de grafica si concept, ce trebuie respectate, pe viitor, in orice situatie s-ar afla brandul si indiferent de canalele de comunicare utilizate.

Daca te afli in situatia de a dezvolta identitate vizuala pentru un brand, nu ezita sa iei in calcul experienta si disponibilitatea noastra in a promova companii. Contacteaza-ne! Suntem pregatiti sa oferim servicii de creatie si solutii de comunicare pentru a determina personalitatea unui brand si pentru a-i crea o imagine desavarsita.

Foto
In loc de fotografii cumparate de pe site-urile specializate, alege sa iti fotografiezi produsele si sa folosesti imagini care nu lasa loc de interpretari sau reprezentari neclare. Cu siguranta, nu vrei sa gasesti
pe piata o fotografie similiara, care iti poate stirbi din originalitate.

Perfectiunea unei imagini depinde de profesionalismul fotografului si de performanta echipamentelor sale, iar produsul tau este pus in evidenta doar prin fotografii profesionale, care surprind chiar si
cele mai mici particularitati.

Daca imaginea coincide cu realitatea, produsul este mai aproape de public, deci mai aproape de comunicare eficienta si de indeplinirea scopurilor de marketing.

Design ambalaj

Pornind de la ideea ca ambalajul este, dupa naming, primul lucru care vorbeste cel mai bine despre produs, iti oferim variante din cele mai diverse de design. Transforma-ti publicul tinta in client fidel, prin alegerea unui ambalaj potrivit, care sa-i suscite curiozitatea si sa-l convinga de mesajul de brand.

Iti garantam ca designul de ambalaj este luat foarte in serios, la fel de mult ca si celelalte servicii de creatie.

Materiale Colaterale

Nu neglija metodele conventionale de comunicare!
Un aspect foarte important pentru brandul tau este sa castige notorietate in toate segmentele de public. Mai mult, daca vrei sa iti atingi obiectivele de marketing si sa vinzi, sa vinzi, sa vinzi, metodele clasice de promovare sunt cele mai accesibile. Nu subestima eficienta materialelor colaterale! Punctul lor forte este chiar raportul calitate-pret, fiind indicatori de succes ai comunicarii brandului.

afise, pliante si flayere – Informeaza-ti publicul! Avantajul afiselor, pliantelor si flayerelor este ca pot contine informatii abundente si pot comunica orice miscare a brandului tau, de la domeniul de activitate la promotii de sezon.

mape de prezentare, calendare si felicitari – Surprinde-ti publicul! Aceste materiale colaterale sunt mai curand mici cadouri pe care le faci partenerilor, colaboratorilor sau chiar angajatilor tai, in perioade-cheie ale dezvoltarii brandului: seminarii de afaceri, evenimente business, prezentari de produs etc.

bannere meshuri si rollup-uri – Urmareste eficienta! Brandul tau, poate fi, reprezentat onorabil la orice eveniment prin intermediul acestor materiale. Scopul bannerelor, roll-up-urilor este sa scoata in evidenta sigla, sloganul si mesajul care doresc sa fie comunicate si sa surprinda competitorii.

cataloage de produse, reviste, brosuri – Detaliaza-ti oferta! Un catalog de produse este esential pentru sustinerea vanzarilor. Aceasta forma de comunicare directa este asigurata prin prezentarea valorilor brandului si prin informarea asupra produselor, serviciilor si solutiilor oferite.

branding auto – Remarca-te in trafic! In felul lor, masinile companiei tale sunt purtatorii de cuvant ai brandului. Daca esti interesat sa obtii rapid notorietate, ai la dispozitie cea mai simpla si mai putin costisitoare modalitate de a-ti face cunoscute sigla, sloganul si profilul brandului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Imagine cod de securitate

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>