Design ambalaj

packaging

Orice produs decizi sa lansezi pe piata, stii, cu siguranta, ca sansele de a fi remarcat depind si de ambalajul corespunzator. Pe langa numele relevant, ai nevoie si de un design de ambalaj care sa iti puna evidenta brandul. Acest lucru este valabil si pentru relansarile de produse.

Noi ne ocupam in special de partea de design de ambalaj, dar putem sa te sfatuim oricand si in privinta altor aspecte, cum ar fi: alegerea materialelor, reglementarile ecologice etc. Lucurile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un design de ambalaj se refera la repere fundamentale ale comunicarii: pune in valoare calitatile grafice ale
produsului si beneficiile mentionate si in nume si in mesaj, atrage atentia, seduce publicul atat prin estetica sa, cat si prin concept.

Pornind de la ideea ca ambalajul este, dupa naming, primul lucru care vorbeste cel mai bine despre produs, iti oferim variante din cele mai diverse de design. Transforma-ti publicul tinta in client fidel, prin alegerea unui ambalaj potrivit, care sa-i suscite curiozitatea si sa-l convinga de mesajul de brand.

Iti garantam ca designul de ambalaj este luat foarte in serios, la fel de mult ca si celelalte servicii de creatie.

Portofoliu design ambalaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Imagine cod de securitate

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>