Category Archives: Web Design

Web Design

Fii faimos/Fii frumos pe web! Alege solutii profesioniste de web design! Ne gasesti la Bucuresti!

Web design-ul este misiunea noastra de credinta, comunicarea online este al doilea nostru nume, iar dezvoltarea de brand e prima lectie pe care am invatat-o.

Daca iti suna obsesiv si familiar dezideratul “caut un web design de calitate in Bucurestiweb design in Bucurestiweb, design, Bucurestidesign bun in Bucurestidesign de web in Bucuresti… Bucuresti, web si design”, atunci noi suntem raspunsul acestei dileme.

Pentru noi, un website nu este doar o proiectie palida a unei identitati reale, ci poate deveni un veritabil alter-ego in celebra “second life”. Daca chirurgii plasticieni fac miracole in domeniul frumusetii si sanatatii, noi folosim aceleasi principii chirurgicale in domeniul identitatii unui brand sau in ceea ce priveste web design-ul: il consultam, ii trasam coordonatele, il supunem schimbarii si apoi il lasam liber sa defileze cu noua sa infatisare.

Tipurile de servicii pe care le oferim sunt din urmatoarea arie: creatie si implementare website, web design, prezentari multimedia, bannere web si alte solutii, legate fie de web design, fie de implementare si proiectate dupa caracteristicile brandului.
Echipa noastra este una dinamica si deschisa, iar solutiile creative pe care le propunem sunt dintre cele mai diverse, reusind sa acoperim toata plaja de optiuni, de la web design la promovare.

Site prezentare

Mai jos gasiti cateva dintre site-urile de prezentare realizate de noi.