Category Archives: Testimoniale

recomandam cu incredere firma Brige Concept ca ,,manageri” de site-uri

Colaboram de aproximativ 5 ani cu Bridge Concept si au fost intotdeauna foarte prompti cerintelor noastre; au venit cu idei noi, creative, cu solutii de eficientizare a formulelor din site, toate idei foarte oportune, pe care de altfel, le-am si implemntat. Pe baza celor mentionate, recomandam cu incredere firma Brige Concept ca ,,manageri” de site-uri.

Mihaela Pavel
Specialist Marketing –  Steilmann Romania

Omul potrivit la locul potrivit

Omul potrivit la locul potrivit!
Aceasta expresie este valabila in orice domeniu. Important pentru o firma nu este numele, puterea economica sau pozitia pe piata; important este sa stie cum sa atraga clientii, cum sa raspunda cerintelor venite din partea clientilor.
De multe ori, clientul da ideea – furnizorul trebuie sa intuiasaca ce doreste clientul.
Dupa aceasta, vine si restul: numele firmei, puterea economica si pozitia pe piata.
Este vorba despre BRIDGE CONCEPT!
Colaborez cu aceasta firma de peste 4 ani si pot sa spun ca niciodata nu am fost dezamagit.
Acest lucru m-a facut sa mentin colaborarea cu Bridge Concept chiar daca am schimbat compania la care lucram.
Furnizorii de servicii nu trebuie schimbati in functie de diverse interese: sunt buni – mentine colaborarea!
Indiferent de serviciile solicitate (agende, calendare, pliante, etichete, materiale promotionale), calitatea creatiei, ideeile sau forma de prezentare au fost intotdeauna excelente.
Bridge Concept este fidela principiului: clientul nu este stapanul, este PARTENERUL in colaborare.
Totul este ca si clientul sa inteleaga acest lucru!

BRIDGE CONCEPT – LASA-I SA-SI FACA TREABA!

Vladimir Negulescu
SEMPLANT ROMHOL

Managing partner – Invent Media

“Fiecare companie care doreste sa fie vizibila, sa – si comunice adevaratele valori are nevoie de imagine, vizibilitate si coerenta in comunicare. De la stabilirea identitatii si pana la strategia de comunicare este un parcurs important care trebuie realizat de profesionisti. In acest sens colaborarea cu Bridge Concept a fost si este una foarte importanta pentru compania Invent Media.

Am reusit impreuna sa cream brandul Invent, sa – l facem vizibil, sa-l crestem si sa-i atribuim calitatile unei afaceri de succes: seriozitate, eficienta, dinamism si flexibiliate.”

Dragos Burlacu
Managing partner – Invent Media

Director general TTA

Inca de la inceput am apreciat modul de lucru al echipei Bridgeconcept, pentru faptul ca se ocupa de toate detaliile si formeaza un produs finit, fara a fi necesare modificari ulterioare. O simpla cerinta din partea noastra se contureaza intr-o lucrare complexa cu elemente deosebite de grafica si mesaj.
Sunt extrem de multumit de atentia si seriozitatea cu care au fost considerate aspectele ideologice si de mesaj ce stau la baza produsului “identitate”. Dupa ani de colaborare ele se regasesc si intaresc constant brand-ul nostru.

Felicitari pentru lucrarile efectuate si mult succes!

Tudor Tatar, director general TTA

Add Company

Am gasit in BridgeConcept un partener solid pentru mentinerea unei imagini profesionale a identitatii noastre pe web. Natura interactiva a portalului nostru de business ne provoaca des la constituirea de noi elemente/sectiuni si o continua adaptare la cerintele partenerilor nostri. Pentru acest lucru apreciem aspectul de garantare a capacitatii de evolutie a unui concept, pe care il regasim in colaborarea noastra.
Recomand cu incredere serviciile dvs.,

Adrian Chivu – Add Manager
www.addcompany.ro