Cum se fac site-urile la 100 – 200 euro

Cum se fac site-urile la 100 – 200 euro
Se ia un template (un sablon de site), se schimba pozele, culoarea fundalului si logo-ul, se introduce textul clientului pe fiecare pagina si se ofera impreuna cu factura. Numarul de euro de pe ea difera de la caz la caz, insa un lucru este sigur: niciodata mai mult de o mie.

Dupa ce e gata, clientul ramane cu un site care seamana izbitor de mult cu cel al competitiei. Va afla mai apoi ca trebuie sa-l optimizeze si sa-l promoveze in mod constant si ca, desi face asta, targetul nu e deloc impresionat de eforturile sale. Nici in prima luna, nici dupa urmatoarele cinci. Asa ca se decide sa investeasca din nou si sa-si faca un alt site, ceva mai scump si cu mai multe rezultate.

De ce a pagubit scumpul
Pentru ca s-a uitat doar la pret, nu si la calitate. Iar cand vine vorba de imaginea brandului tau, nu este cazul sa faci economii, dand cat mai putin pe un web site. Cel mai bine este sa cauti mai multe oferte si sa vezi ce agentie iti ofera cea mai buna combinatie calitate-pret. Asta te va scuti si de neplacerea esecului si de costurile aferente intretinerii unui site ineficient.
Unde gaseste un brand site-ul perfect pentru el
Nu intr-o insiruire de site-uri, si nici in rubrica de matrimoniale. Pentru a reflecta cat mai bine personalitatea brandului si pentru a satisface cat mai bine nevoile acestuia de comunicare online, un site trebuie sa faca mai mult decat sa existe.

Atat conceptul site-ului, cat si realizarea sa prin web design, text si structura trebuie sa se muleze perfect pe imaginea brandului. Iar cum fiecare brand este diferit, asta inseamna ca site-ul perfect este cel personalizat inca de la inceput brandului. In plus, site-urile personalizate au programarea facuta special pentru ele, iar optimizarea si promovarea le ajuta mereu sa iasa in fata pe motoarele de cautare.

Vreau sa aflu mai multe
In cazul acesta, intra pe www.creatieweb.ro ca sa vezi avantajele si dezavantajele tuturor tipurilor de site-uri. Iar apoi intra si pe www.bridgeconcept.ro sa vezi o expozitie de site-uri eficiente si datele noastre de contact. Ne-ar face placere sa-ti ajutam brandul pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Imagine cod de securitate

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>